einsnulleins branding element
Ensimmäinen askel kohti jatkuvaa tukea

Infra-analyysi (ISA)

einsnulleins branding element

IT-analyysi: IT-tuen perusta

IT-infrastruktuurianalyysi on tilannekuva nykyisestä yrityksesi tietotekniikasta, joka on onnistuneen IT-tuen perustekijä. Jos aiomme huolehtia ympäristöstäsi, meidän on tutustuttava yritykseesi ja tietotekniikkaasi ja tunnistettava  heikot kohdat, kuten tietoturva-aukot, vikariskit ja paljon muuta. Näin voimme esittää sinulle suunnitelman tietotekniikkasi uudistamiseksi. Jos hyväksyt suunnitelman, aloitamme IT-infrastruktuurisi uudistamisen, jotta tuki-tiimimme voi varmistaa toimivan tuen.

Infrastruktuurianalyysin (ISA:n) valmistelu ja toteutus

Ensimmäisessä puhelinkeskustelussa selvitämme sinulle, mitä Infra-analyysin aikana tarkalleen ottaen tapahtuu ja mitä tietoja tarvitsemme sinulta etukäteen. Sovittuna ISA:n toteuttamispäivänä käymme kanssasi läpi kaikki palvelinhuoneet, haluamme nähdä PC-työasemat ja tarkistamme kaikki verkkokaapit. Me tarkistamme paikan päällä kaiken, mikä kuuluu IT-ympäristöösi. Itse kehitetty sovelluksemme auttaa meitä dokumentoimaan kerätyt tiedot ja hyödyntämään ne IT-tukeasi varten. Sovelluksessa kysytään ja tallennetaan yli 100 tietotekniikkaasi koskevaa yksityiskohtaa. Olemme tarkkoja, sillä tavoitteemmehan on, että olet täysin tyytyväinen tietotekniikkaasi. Lopuksi asennamme tietokoneen tiloihisi muutamaksi päiväksi analysoimaan ja dokumentoimaan verkkoasi. Näin saamme mittaustietoja, joiden avulla saamme entistä tarkemman kuvan IT-infrastasi ja voimme tunnistaa sen heikot kohdat.
Konzept Bild
Focus Bild

ISA-tietojen arviointi

Arvioimme ja käsittelemme paikan päällä tehdystä tarkastuksesta saadut tiedot ja verkkoanalyysistä kerätyt tiedot. Luomme suunnitelman optimoitua IT-infrastruktuuria varten, joka on mukautettu yksilöllisesti yrityksesi ja tarpeidesi mukaan. Koska kaikkia tietotekniikan osia ei tarvitse korvata, erotamme toisistaan välttämättömät muutokset ja optimointimahdollisuudet. Tämän suunnitelman lisäksi saat myös Disaster Recovery -suunnitelman. Tämä tarkoittaa arviota siitä, miten järjestelmät on tällä hetkellä suojattu ja kuinka kauan häiriötilanteen korjaaminen kestää.  

ISA-konseptin esittely ja toteutus

Käymme läpi kaikki tiedot, jotka olemme saaneet keskusteluistamme ja tietotekniikkasi yksityiskohtaisesta tarkastuksesta. Saatte suunnitelmamme kätevästi esityksenä, joka sisältää myös Disaster Recovery -suunnitelman. Havaintomme ja suosituksemme saat selkokielellä, mitä ymmärtää myös ilman erityistä IT-osaamista. Mikäli suunnitelmamme on mielestäsi hyvä, teemme tarjouksen ja huolehdimme siitä, että yhteistyön jatkuessa kaikki konseptiin sisältyvät toimenpiteet pannaan täytäntöön käyttöönotto-prosessissamme.  
Answer Bild

Kiinnostuitko IT-palveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä! Keskustelemme mielellämme kanssasi ilman sitoutumispakkoa. Soita tai lähetä meille sähköpostia!
Ota yhteyttä
Vastaammme pikaisesti
*= Pakolliset kentät
Petri Lehtolainen
Managing Director