einsnulleins
Avoin. Rehellinen. Reilu.

Yrityskulttuurimme perustuu oikeudenmukaisuuteen ja luottamukseen. Viestintään, joka on selkeästi ymmärrettävää, sekä reiluun ja sitoutuneeseen kanssakäymiseen asiakkaidemme kanssa.

Keitä me olemme

einsnulleins GmbH perustettiin alun perin vuonna 2013 yksityisasiakkaita varten. Yksityisasiakassektorin ensimmäisten vaiheiden jälkeen vuonna 2018 tehtiin päätös franchising-konseptin käyttöönotosta yritysasiakassektorilla laajentumisen keinona. Vuonna 2019 franchising-järjestelmä käynnistettiin kolmessa muussa toimipisteessä; aluksi Erlangenissa, Münchenissä ja Hampurissa. Saksan nykyisten 14 toimipisteen lisäksi Tampereella on nyt ensimmäinen toimipiste, mikä merkitsee einsnulleinsin kansainvälistymisen alkua.
group0
asiakasta
place0
toimipistettä
business0%
ongelmanratkaisu 30 minuutissa

Toimintakulttuurimme kulmakivet

verified_user
Luotettavuus

Vakaat ratkaisut

Vaikka työskentelemme jatkuvasti innovatiivisen teknologian parissa, luotamme ratkaisujen toteuttamisessa konservatiivisiin arvoihin: vakaat ratkaisut, täsmälliset toimitukset ja vankka suorituskyky. Nämä ovat kulmakiviä, jotka takaavat sujuvan IT-toiminnan.
spellcheck
Ymmärrettävyys

Puhumme selkeää kieltä

Monimutkaista IT-sanastoa on hankala ymmärtää  - sitä eivät ymmärrä edes omasta henkilökunnastammekaan ne, jotka eivät ole teknikkoja.  Siksi IT-asiantuntijamme käyttävät aina helposti ymmärrettävää suomen kieltä. On vain loogista, että asiakkaamme pitävät selkeästä kielestä - myös tarjouksissa, sopimuksissa ja palvelukuvauksissa.
groups
VASTUULLISUUS

Olemme avoimia, rehellisiä ja reiluja

Vain harvat asiakkaat ovat IT-alan ammattilaisia, ja tätä käytetään valitettavan usein hyväksi. Meille tärkeitä arvoja ovat: reiluus, vastuullisuus ja tasavertaisuus sekä yrityksessämme että asiakaskontakteissamme. Se näkyy taloudellisina ratkaisuina, selkeästi ennakoitavina kustannuksina ja avoimina palveluina.
mission Bild

Tehtävämme: Toimiva IT

Meille on tärkeintä yksi asia: IT-palvelujen tarjoaminen aivan uudella laatutasolla. Tietotekniikkamarkkinoilla tarjottujen palvelujen laatu vaihtelee nykyisin erinomaisesta surkeaan. Näemme ongelman lähinnä aikaperusteisessa laskutusmallissa: mitä huonommin tietotekniikka toimii, sitä enemmän palveluntarjoaja ansaitsee - riippumatta siitä, miten hyvin tai huonosti hän työskentelee. Teemme asiat toisin: meidän IT. Toimii. -pakettien avulla asiakkaamme saavat IT:n, joka yksinkertaisesti toimii - tyytyväisyystakuulla. Ja näin sen olisi aina pitänyt olla.  

Visiomme: Mielenrauha

Näemme epävarmuuden loppuvan pienten ja keskisuurten yritysten tietotekniikassa. Nykyään yrittäjät pelkäävät usein edelleen, mitä seuraava tietotekniikan häiriötilanne tulee heille maksamaan. Me sitä vastoin pyrimme jatkuvan etävalvonnan avulla minimoimaan häiriötilanteeet ja asiakkaamme hyötyvät läpinäkyvistä kustannuksista ja suunnitteluvarmuudesta.
vision Bild

einsnulleins Nordics -tiimi

Petri Lehtolainen
Managing Director
+358-44-3031337
Tapani Salminen
Board Member / Head of Operations
+358-44-3771556
Pekka Cederström
Head of Sales
+358-40-8221147
Matvei Pitkä
System Specialist
+358-45-1860025
Sami Laihonen
Board Member / Technical Lead
+358-40-5028819
Anika Bode
Board Member / Franchise Director of einsnulleins GmbH
+49-5207-9299280
Frank Roebers
Chairman of the Board / CEO of einsnulleins GmbH
+49-5207-9299500
Johanna Schwartz
Franchise Manager Nordics
+49-5207-9299117